Geplaatst in Mars, Vriendschap

Vriendschap


Lieve schat,

Ik vind je een oneindig prachtig mens. Zelden heb ik iemand ontmoet die zo intrigerend en intens is.. Je raakt me elke keer weer vol in mijn ziel door alles wat je bent en vertegenwoordigt, zegt en doet. Je geeft me inspiratie, liefde, vriendschap en kracht. Zeg nooit meer dat je niet bijzonder bent, want ik ken niemand zoals jij.. Uniek in alle facetten..

Als de tranen je over de wangen stromen en je op dat moment even kunt bellen met een schaap, dan weet je dat je goud in handen hebt.

Bedankt voor gisteren, voor nu en alvast voor later.

X

Marga, 13 juni 2012

2 gedachten over “Vriendschap

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s