Geplaatst in Liefde, Papa

Papadag


Geen zelfgeschreven gedichtjes meer, geen gespring op je bed van twee kleine meisjes die zich sufgeknutseld voor je hebben en geen ontbijt op bed. Je meisjes zijn groot en je zit aan de andere kant van de wereld. Overmorgen kom je eindelijk weer thuis.
Nu er weer van alles gaande is in mijn leven, snak ik naar jouw vaderlijke advies, nuchterheid en heldere kijk op zaken. Wat moet ik doen pap? Ik heb je raad nodig…
Nu me op twitter vandaag de berichtjes om de oren vliegen over verloren vaders en vaders die verschrikkelijk gemist worden prijs ik me extra gelukkig dat jij er nog bent.
Ik weet dat alles wat ik heb meegemaakt het afgelopen jaar je pijn heeft gedaan en al laat je dat niet altijd merken, de brief die ik met pasen kreeg zei mij genoeg. Jouw steun is me ongekend veel waard. Opbeurend en meelevend.

Bedankt pap, voor alles, altijd…

Everyone can be a father, it takes a lot more to be a daddy.

Fijne vaderdag, ik stuur een kus naar Amerika.

Marga, 17 juni 2012

2 gedachten over “Papadag

  1. Wat een ongelooflijk lief blog. Koester die heerlijke pa van je. Even een traantje weggepinkt toen ik las hoe hard je hem nodig hebt en hoe ver hij weg is momenteel.

    Ik kan alleen maar hopen dat ik later een zelfde rol als papa mag spelen in het leven van mijn dochters. Hele grote dikke knuffel en lieve kus.

    1. He schat, ik denk dat jouw vaderschap helemaal goed gaat komen hoor. Ik heb daar alle vertrouwen in. Bedankt voor het lezen en je reactie. Je bent een bijzonder mens.
      X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s