Geplaatst in Divers

Bijzonder


Klein meisje met je mooie ogen, je prachtige haar en je stralende snoetje. Vanaf je geboorte weet ik al dat je bijzonder bent. Een sterke eigen wil, gillen als je je zin niet kreeg, ondeugend en grenzeloos ondernemend. Je had een soms radeloze moeder die niet meer wist of zij het fout deed of dit gedrag bij jou hoorde. Het werd een zoektocht naar antwoorden en die kwamen. Keihard en confronterend…

Je papa en mama gingen het gevecht aan. Gingen leren hoe ze voor jou de beste ouders konden zijn. Makkelijk is die weg niet, maar ze doen het en dat terwijl een veel makkelijkere oplossing ook voor handen is. Ongekend trots ben ik, op die ouders van jou.
Je zal nog moeilijke momenten kennen lieverd, in het leven van alledag is soms maar weinig plaats voor mensen die net een beetje anders zijn. Maar met je lieve ouders naast je heb ik er veel vertrouwen in dat voor jou een mooie toekomst is weggelegd.
Ik zie een meisje met een grenzeloze fantasie die intens is in alles wat ze doet, toneelstukken opvoert alsof het niks is en in je kruipt als ze je verdriet voelt.
En wat er ook gebeurt, ik blijf altijd dat meisje zien dat vanaf mijn eerste stap over de drempel erop gebrand was om mijn pumps van me af te troggelen. “Marka mag ik je schoenen aan?”
Via de steun die ik aan je moeder geef ben ik er ook altijd voor jou..

Het meisje op de hoge hakken of skeelerend met een handtasje..
Een bijzonder, wonderkind..

Marga, 8 maart 2013

2 gedachten over “Bijzonder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s