Geplaatst in Geluk, Vriendschap

Goud


Mijn leven heeft een andere wending genomen. Of het mooier is of beter zal nog moeten blijken. Vooralsnog ben ik na een lange periode van verdriet ontzettend op de goede weg. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet vol verwondering om me heen kijk en ik een warm gevoel krijg van binnen. Wat een lange weg was dit, maar wat is het eindresultaat geweldig. Al die onzekerheid, al die vragen en zorgen, het grootste gedeelte is nu echt voorbij. Het is lang geleden dat ik echt, vanuit het diepst van mijn hart, kon zeggen dat ik gelukkig ben. Geluk waarvan ik niet dacht het ooit nog te zullen vinden. Het grijze randje blijft, maar wordt omsloten door een gouden randje. Voor dat randje zorgen de mensen die ik liefheb. Vrienden die er al lang waren en er wat mij betreft altijd zullen zijn. Mensen die altijd dichtbij me zijn ondanks de soms aanwezige fysieke afstand.
Je voelt je nu aangesproken? Dan is dat waarschijnlijk meer dan terecht.

Ik hou van je. Al een hele tijd en ik hoop dit nog heel lang te mogen doen. Je geeft mijn toch al ok leven een gouden randje..

Blijf nog heel lang dichtbij.

~Marga, 9 maart 2013~

2 gedachten over “Goud

 1. Fijn om te lezen dat je gelukkig bent,
  Je verdient dit meer dan ooit.
  Na diep gevallen en een lange klim ben je er bijna.
  Heel heel erg veel geluk in je nieuwe wending.
  En wij blijven wel bij je.
  Dikke kus

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s