Geplaatst in Vriendschap

Mijn meisjes..


Vier jaar waren we toen we aan de hand van onze moeders schuchter de kleuterschool binnen liepen. Drie kleine meisjes, tot dan toe vreemden voor elkaar. “Moeten we hier echt blijven mama, ik ken hier helemaal niemand, maar die blonde en die donkere daar in de hoek, die lijken me wel aardig”

Nu 30 jaar later zijn we nog steeds de beste vriendinnen. Alle fases van ons leven hebben we doorlopen. Huwelijken, scheidingen, kindjes gekregen en verloren, gestrande relaties, veel vreugde en ook erg veel verdriet. We zijn veranderd, ouder geworden, maar nog altijd zo hecht als toen we waren op de kleuterschool. Onafscheidelijk, al die jaren lang.

Ondanks dat we elkaar niet wekelijks meer zien en allemaal in een andere stad wonen is het altijd goed. En als het even mis gaat, dan maken we het wel weer goed.

Lieve meisjes, bedankt voor jarenlange vriendschap. We bereiken dit jaar ons 30-jarige jubileum.. Een mijlpaal en we gaan het zeker vieren.

M.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s