Geplaatst in Vriendschap

Jij..


Sommige mensen hebben iets bijzonders. Die komen vanuit het niets je leven binnen wandelen en raken je meteen vol in je hart. Een paar woorden, een beeld, een plagerij over en weer en het is gebeurd. Ze nestelen zich in je, veroveren een plekje en verwarmen je vandaaruit van top tot teen. Sommige mensen zorgen ervoor dat je ze vanaf dat eerste moment niet meer kunt vergeten. Dat ze elke dag met regelmaat door je hoofd fietsen, dat je wilt weten wat ze doen, waar ze zijn, hoe ze zich voelen, of ik ook wel eens voorbij kom in hun hoofd tussen de dagelijkse beslommeringen door en of ik hetzelfde voor hen beteken als zij voor mij. Sommige mensen zetten alles even stil. De chaos in het leven en in mijn hoofd. Een warme deken van liefde en rust.

Zo’n persoon ben jij voor mij. Je verscheen onverwacht. Blijf je nog een tijdje?

Marga, 17 mei 2012

2 gedachten over “Jij..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s