Geplaatst in Reclame, Televisie

Lek


Ik erger me werkelijk dood aan de reclames over vrouwen en hun vochtprobleem… Als seks niet meer verkoopt gaan we het maar massaal hebben over “vrouwelijke ongemakken”. We zijn gedegradeerd tot een lekkend wezen en met een beetje pech begint het ook nog met “vervelende jeuk hier” waarbij de reclamemevrouw in kwestie zich vooral niet schaamt om Hare Majesteit ook nog even breeduit aan te wijzen voor het geval men niet weet dat vaginale schimmel doorgaans niet tussen je tenen zit.
Opvangmiddelen voor de huis-, tuin- en keukenlekkages voor door de weeks die je natuurlijk gevleugeld en wel aan je kanten string kunt bevestigen, zwaarder geschut voor de maandelijkse “oma die op bezoek komt” (ongesteld zijn is niet leuk, maar met het juiste verbandje maken we er toch een feest van) en uiteraard, de klapper van de dag, het speciale product waarmee je ook nog je druppelende plas kunt opvangen. En let wel: geen last van nare geurtjes dus je kunt als man zijnde prima met 20 lekkende vrouwen in een telefooncel gaan staan.
Met een beetje pech heb je naast de champignons tussen je benen en de bijbehorende overmatige vloed ook nog je periode en pies je in je broek als je moet rennen voor de bus.. Kanten stringetje? Forget it! Sprintje trekken richting Sailorman om een paar oerdegelijke tenten in te slaan om al die opvangmiddelen in te herbergen..
Ja ik weet, het bestaat, het is lastig als je er last van hebt en prima om taboes te doorbreken, maar moet dit nou?
Sommige dingen wil je voor jezelf houden..
Mannen en hun mogelijke erectieproblemen worden toch ook niet breeduitgemeten op tv besproken? Of ingegroeide anusharen, aambeien of weet ik veel waar mannen last van kunnen hebben. Nee die lopen nog steeds strak en sexy door het reclamebeeld, de illusie hooghoudend dat zij elke avond een onbevlekte slip in de wasmand stoppen.
Het is niet eerlijk!

Ah reclame…

Vrouwen zijn sterk!
Ja eindelijk..
Zonder uitzondering!
You bet they are…
En omdat vrouwen zweten..

Ooh zucht….

Marga, 14 december 2013

~Met dank aan Rexona, Libresse, Allways en Canesten Gyno~

6 gedachten over “Lek

    1. God ja, laten we het vooral ook nog even over vaginale wasgels hebben hahaha.. Wanneer komt er eens een speciale eikelpoets voor “onder de randjes”…Bright and shiny… 🙂

  1. Ik begrijp sowieso niet wat sterk zijn met zweten te maken heeft… En voor de aanstaande ongestelde hier, is een reclame die zegt dat ongesteld zijn “echt geen pretje is”, reden tot angst. En bedankt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s