Geplaatst in Edwin

Windstil


Het rent, het vliegt, draaft en raast in mijn hoofd. Dingen te doen, afspraken te maken, werk dat af moet en een huishouden dat roept. Gemis van mijn kleine liefde die ergens van zijn vakantie geniet, vrienden die ik nog zou bellen, klussen die ik nog wil doen.. Het houdt me bezig, mijn hoofd bezet, mijn hart bezwaard, de nachten te wakker en dagen te moe. Dat rijtje waar ik soms zo wanhopig naar zoek, wil maar niet onstaan. Het blijft kriskras, een vermoeiende wirwar, een lijf en hoofd dat toe is aan rust, tijd en vakantie…
En dan hoor ik je lieve stem die me zegt dat alles goed komt. Die al mijn zorgen bij de kop pakt en ze netjes hand in hand op een rijtje zet. Je geeft me de rust waar ik zo naar verlang, je bent mijn ratio in de onrust die ik keer op keer zelf creëer. Met 160 km tussen ons in en mijn telefoon tegen mijn oor geklemd, zit ik in een donker huis te luisteren naar je lieve woorden en zorg je, zoals altijd, voor overzicht.
Als ik je zeg dat ik zonder jou verloren ben, dan mag ik niet overdrijven, maar je doet jezelf tekort.
Jij bent mijn extra scheerlijn en haringen als de tent weer eens dreigt weg te waaien, mijn automatische “things to do list” en je zal het ook niet nalaten om me te vertellen dat sommige “things” ook wel gewoon even kunnen wachten.

In mijn storm, zorg jij voor luwte. Als ik de telefoon ophang is het opeens windstil en kan ik mezelf weer horen denken.

Nooit teveel waardering lieverd, nooit teveel dankjewels….

Marga, 10 juli 2013

Blog nummer 100 voor jou, omdat ik van je hou…♥

8 gedachten over “Windstil

  1. Supermooi,………zo voelde ik me gisteren ook, wanneer tegen Big kon razen over wat er allemaal fout liep in het paradijs en hij gewoon luisterde,……:-),……en de rust die Big brengt is onbetaalbaar!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s