Geplaatst in Mars

Beste W.


Heeij jij daar op die wolk. Er wordt om je gehuild hier beneden. Dat is ook niet zo gek natuurlijk, naar wat ik ervan begrepen heb was je een nogal bijzonder mens. En daarbij,  doodgaan op jouw leeftijd is natuurlijk helemaal not done. Je had het zelf ongetwijfeld vast ook liever anders gezien. Je liet wat mensen achter hier en van 1 ervan ben ik gaan houden. Ik doe een poging om zijn beste vriend te vervangen. Of gewoon maar een andere te zijn. Maar hoe vul ik nou die rol in die jij had? Ik kijk nooit naar borsten eigenlijk of vrouwen in het algemeen. Bier vind ik vies. Ik krab nooit aan een niet aanwezig scrotum. Kortom ik ben geen man.  Ik kan niet wat jij deed. Ik kan wel goed luisteren net als jij. Misschien helpt dat wat.
Hij schreef me laatst dat hij je had gezien in een park. Toen hij nog een keer keek was je het niet. Maar je was het wel he. Je wilde gewoon even weten of het wel goed met hem gaat. Nou, het kan soms beter. En ookal hou ik dan niet van bier en zijn vrouwen gewoon vriendinnen in plaats van een sexueel wezen, ik steun hem wel. Net als jij altijd deed. Dus daarom, Marga, aangenaam, beste aardse vriendin van Mars. Bedankt dat je er hier voor hem geweest bent en fijn dat je vanaf daar op hem let. Hij heeft het nodig dat iemand hem af en toe de weg wijst. Maar dat hoef ik jou natuurlijk niet te vertellen. ;-). Wij kennen hem als geen ander. Dus fluister hem af en toe wat goede adviezen in, dan doe ik via de digitale snelweg hetzelfde. Dan heeft hij het beste van twee werelden. En hij verdient niets minder dan dat.

Vriendschap heeft geen fysieke aanwezigheid nodig en gaat verder dan de dood.

Een jaar weg, maar nooit vergeten…

Marga, 5 november 2012

5 gedachten over “Beste W.

  1. Dank je wel lieve Marga, dit doet mij oneindig veel goed.
    Met een lach en traan gelezen, 1 ding hebben jullie allebei gemeen, een dik en dik hart van goud.
    Ik zal het nooit vergeten, dank je wel in 1000 talen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s