Geplaatst in Divers, Jarig

Een jaar later


Daar zat ik, aan de keukentafel van mijn tijdelijke onderkomen. Weinig rust en vooral veel vragen… Praten over mijn gevoelens werd steeds moeilijker, dus ik ging schrijven. Schrijven over wat me bezighield, wat ik meemaakte, hoe ik me voelde. Ik zocht al een tijdje een manier om mijn teksten te delen zoals ik dat vroeger op hyves had gedaan.. Ik vond deze site en een jaar geleden, op 5 april, werd mijn digitale dagboek geboren. Diezelfde dag, al wist ik dat toen nog niet, zag ook mijn neefje het levenslicht. Dat kleine vriendje blaast vandaag zijn eerste kaarsje uit, ik doe hetzelfde voor mijn blog die als een vriend voor me is geworden. Ik vertel hem alles en hij luistert. Jullie doen dat ook door het lezen van mijn gevoel.

Een jaar en 7000 views verder. Ongekend trots!

Marga, 5 april 2013

Een gedachte over “Een jaar later

  1. Heppy Blogday kanjer!
    En ik lees je ook al een jaar, en met heel veel plezier. Met een lach en een traan. Blijf schrijven, blijf bloggen en wij blijven lezen.. Dikke kus..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s