Geplaatst in Edwin

Thuis


De plantjes zijn allemaal flink gegroeid.  De tuin ligt er prachtig bij.  Groen en weelderig staart alles me aan als ik door beide tuinen loop. Mijn vingers aaien de verse blaadjes en in gedachten bedank ik de buurvrouw die in tijden van grote droogte af en toe een gietertje over de schutting gooide.  Mijn meubels glanzen en alles is nog even mooi als toen ik het achterliet. Wat ben ik trots op mijn mooie huisje en wat ben ik er gelukkig ondanks de lange en soms eenzame avonden. Als mijn lief de straat uitrijdt en nog een laatste keer naar me zwaait, draai ik me om, loop naar binnen en snuif de geur van mijn huis op.
Na vier weken aan de kust ga ik weer verder met mijn leven hier.

Ik ben thuis.

Waarom voelt het dan alsof thuis net de straat is uitgereden?

Ik mis je nu al.

X

4 gedachten over “Thuis

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s