Geplaatst in Divers

Terug van weggeweest


Yes, I am back!

Zo hé daar hebben jullie lang op moeten wachten. Ik heb hier sinds eind 2018 niets nieuws gepubliceerd. Dat betekent overigens niet dat ik niet heb geschreven. Op www.hoevrouwendenken.nl kwam regelmatig iets van mijn hand voorbij, maar ik vergat deze vervolgens ook op mijn eigen site te plaatsen.

Er is ontzettend veel gebeurd de afgelopen jaren. Ik ben 42 kilo afgevallen en (weer) verhuisd. Op de brokstukken van mijn gestrande huwelijk ontstond een prachtige nieuwe liefde die dit jaar dan eindelijk (na 2 jaar Corona-uitstel) wordt bezegeld met een ring en een handtekening 💍👩‍❤️‍💋‍👨.
Klinkt allemaal erg socialmediawaardig enzo, maar dat ging natuurlijk niet zonder slag of stoot. 😉
(En dat huwelijk is leuk, maar het gaat natuurlijk vooral om de jurk en dat die maat 38 is in plaats van 48 hahaha. 😁🤪)

De komende tijd komen er stukken online die al eerder op bovengenoemde site zijn verschenen. Daarnaast wil ik hier mijn hele afvalavontuur delen.
En er komt nieuw materiaal aan!

Denk je nu: gatver daar heb ik geen zin in! Dan bedank ik je dat je me bent blijven volgen en zwaai ik ten afscheid. 🙋‍♀️👋

En anders, tot snel!

Veel liefs,
Marga

It’s me… Wat klapjes van de zweep en ervaringen rijker, wat kilo’s lichter en een stuk gelukkiger.

4 gedachten over “Terug van weggeweest

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s