Geplaatst in Liefde, Wind

Luister naar de wind


Luister naar de wind zei je. Als me mist, als je wil dat ik je raad geef of gewoon maar even dicht bij je ben. Sluit dan je ogen en luister. De wind zal je wangen aaien als vingers die troosten en in je oor fluisteren hoe bijzonder ik je vind. Soms zal de wind harder waaien. Dan voel je mijn woede en onmacht. Dan schreeuw ik in je oren dat ik van je hou en bij je wil zijn. Dat ik je mis en soms de wereld niet begrijp..

Ik sluit mijn ogen en luister naar je. Ik hoor je, voel je en ruik je. Soms ruik ik in de wind de zee die kabbelt en rustig berust in het “zijn”, soms ruik ik vuur dat vol van passie om zich heen klauwt, soms ruik ik helemaal niks…

Soms aai je me, soms is het windstil, maar ik hoor je altijd…

~Marga, 27 juli 2012~

7 gedachten over “Luister naar de wind

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s