Geplaatst in Jarig, Media

Nieuwe Media


Vroeger, vroeger betekende jarig zijn een constante stroom telefoontjes. Struikelend over de verjaardagsvisite vond je de weg naar het rinkelende toestel op het tafeltje naast de bank. Wat een verademing toen het draadloze toestel kwam. Het apparaat rinkelde evenveel, maar kon nu in ieder geval binnen je bereik gelegd worden. Geen gestruikel, geen irritatie meer en gewoon een leuk gesprekje met oma of tante.
6 Januari was ik jarig. ’s Nachts, vanaf 1 minuut over twaalf, ontplofte mijn twitter. Ik genoot van al die berichtjes. De nachtbrakers bleven me mentions sturen en dat ging mijn hele verjaardag door. Ook op facebook stroomden de berichten binnen evenals op mijn What’s app.. Het kostte me een paar uur om alles te lezen en te beantwoorden.

’s Avonds zag ik mijn vaste toestel liggen op mijn nachtkastje. Hij was de hele dag niet over gegaan.

Andere tijden.. Nieuwe media…

~Marga, 9 januari 2013~

Een gedachte over “Nieuwe Media

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s