Geplaatst in Afvallen, Sporten

Vooruitgang


Het hardloopavontuur begint een beetje vorm te krijgen. Ik kan trots meedelen dat ik vandaag zo’n 4 minuten onafgebroken gerend heb. De marathonlopers onder ons liggen nu in een deuk. Degenen die weten hoe zwaar ik dit vind en hoe slecht mijn conditie is (was), zijn net als ik APEtrots. (Soms zijn hoofdletters gerechtvaardigd).

Ik heb een nieuwe app ontdekt. Waarschijnlijk ben ik รฉรฉn van de laatsten die 5K ontdekt, maar ik was al lang op zoek naar een goede app die me door de intervaltraining heen loodst.  Eentje die geen geld kost en waarbij iemand zegt: nu lopen, nu rennen. Ik was als een kind zo blij toen iemand me deze tip gaf en ben er flink mee aan de slag gegaan.

Braaf deed ik ook vandaag weer wat me gezegd werd. Dus ik rende… en rende… en rende en het werden de langste 2 minuten van mijn leven. Dat komt waarschijnlijk omdat ze in werkelijkheid 4 minuten duurden. Daarna stonden mijn longen in brand en checkte ik toch maar eens of mijn appvriend me een blauwtje had laten lopen.  Hij was inderdaad verdwenen en blauw was ik zeker…Na drie rondes lopen-rennen  was de app kennelijk uitgevallen. Maar wat was ik trots. Terwijl ik keurig wachtte op de bliep en de ‘start walking’ bleef ik keurig rennen. Best wel een eind voor mijn doen. En zo merkte ik vandaag voor het eerst dat er vooruitgang in zit. Jippie!

Ik was al gewaarschuwd en het klopt. Ik begin er zowaar een beetje lol in te krijgen.

Sssssst……

image

Marga, 1 mei 2016

5 gedachten over “Vooruitgang

  1. Ik kan niet voor anderen spreken maar ik ben zelden trotser op je geweest.
    Ga zo door, mop. ๐Ÿ‘Š๐Ÿผ

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s