Geplaatst in Thuis, Toekomst

Ik weet dat je op me wacht


Ik reed vanavond weer door je straat en stond even stil om naar je te kijken. Dat doe ik wel vaker de laatste tijd. Ik weet dat je naar me hunkert en op me wacht, omdat je weet dat ik je de liefde en aandacht kan geven die je verdient. Je hebt het al zo lang niet gekregen en dat is goed te zien. Je ziet er vermoeid uit, verwaarloost zelfs en dat gaat me aan het hart, omdat ik nu al om je geef ondanks dat we elkaar nog nauwelijks kennen.
Ik heb je nog maar 1 keer gezien en het was liefde op het eerste gezicht.  Dat gevoel was intens en sterk. Het voelde goed vanaf de eerste minuut. Wij horen bij elkaar, jij en ik.
Nog even en dan ben ik bij je. Dat zal alles veranderen. Voor jou, maar ook voor mij. Ik zal je je ziel teruggeven en je weer laten stralen, je verwarmen en je licht geven en als we eindelijk samen zijn geef je mij rust en geluk. Ik heb er zo lang op moeten wachten, ik verlang net zo erg naar jou als jij naar mij.
Nog even en dan hoef ik niet meer op een afstandje naar je te kijken, dan mag ik eindelijk thuis komen. Bij jou, in jou..

Mijn nieuwe huis, mijn nieuwe thuis, mijn nieuwe begin..
Nog eventjes geduld, ik ben er bijna..

~Marga, 1 september 2012~

8 gedachten over “Ik weet dat je op me wacht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s