Geplaatst in Autocross

Zon in Zevenhuizen


Wat een rustig begin van de dag ten opzichte van de hysterie van de vorige keer. Toen domineerde het gestress door een kapotte stuurpomp, schokdemper, een gesprongen remleiding en een stuurhuisreparatie.
De stockcar van Bas Stolk was de trailer nog niet uit of het gelazer begon al. Druk sleutelwerk was nodig waardoor zelfs de eerste manche werd gemist. Het mocht die dag verder ook niet vlotten. In Meerkerk werden geen successen bijgeschreven.
Vooralsnog voelt Zevenhuizen anders aan. Omdat het bijna een thuiswedstrijd is voor velen van ons team zijn er veel mensen bij om Bas naar een overwinning te juichen. Vrienden, vrouwen van vrienden, het is een bont en gezellig gezelschap. Er wordt koffie gezet (en gedronken), koeken en  chocolade worden tevoorschijn getrokken uit door aggregaten aangedreven koelkasten en elders worden er gebakken eieren in elkaar geflanst. De door mij in alle vroegte gesmeerde broodjes blijven voorlopig even liggen. Het zonnetje vergezelt ons al vroeg en de jassen gaan uit. Door onze topplek dicht tegen de baan aan, hebben we goed zicht.
Op het moment dat ik dit schrijf, is de cross nog niet begonnen. Goed gevoederd zitten we op gore tuinstoelen op een rijtje te genieten van de zon. De één rommelt nog wat aan de auto, de ander doet nog eens een bakkie en de dames zingen mee met de muziek die uit de speakers schalt.
Geen idee of Bas deze keer goed rijdt en wat er vandaag weer de geest gaat geven, maar op dit moment is deze cross voor mij al meer dan geslaagd…

Marga, 9 mei 2013

5 gedachten over “Zon in Zevenhuizen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s