Geplaatst in Divers

Te Koop: Nieuwe toekomst


Welkom! Leuk dat mijn huis je aanspreekt en je de moeite hebt genomen om meer informatie te krijgen. De makelaar kan je alles vertellen over wat er allemaal aan mijn huis is gebeurd en wat de staat van het onderhoud is. Nuttig, maar niet het allerbelangrijkste. Als je jezelf  al in een huis ziet wonen, dan maakt het echt niet uit of de kleuren van de muren je smaak zijn. Ik hoop dat je net zo verliefd wordt op het huis en op de plek als ik toen ik het kocht.

Al vanaf het eerste moment dat ik de straat in reed en de ruimte en het groen zag, was ik verkocht. De koop was dan ook binnen een week gesloten. Het stond al leeg, dus met elke kwaststreek en elk stuk vloer gaf ik het huis een stukje ziel terug. Van de tuin tot de zolder, alles heeft een beetje liefde en warmte gekregen. Dat laatste letterlijk want de complete CV-installatie is nieuw. Hoe fijn en gezellig een gaskachel ook is, de bovenverdieping kreeg ik er niet mee warm. Het huis is nu moderner, maar met respect voor de oude sfeer die ik zo graag wilde bewaren. Dat alles kun je zelf zien als je een afspraak maakt met de makelaar, dus ik wil je graag wat meer vertellen over het wonen aan de Greenterweg.

In de lente, als het groen in de tuinen weer voorzichtig opkomt, zit ik ’s ochtends vaak in de zon op het bankje voor mijn huis. Er is nauwelijks verkeer, dus een heerlijk rustig plekje om de vogeltjes hun nestjes te zien maken bij de overburen in de boom. Ik geniet er altijd van als er weer wat kleur de tuin in kan en de bloemetjes weer bloeien.

In de zomer kan ik al vroeg buiten zitten. Op mijn knusse terras in de achtertuin zit ik uit de wind en volledig vrij. De zon staat tot laat in de tuin, dus na mijn werk kan ik nog heerlijk buiten zitten. Ik heb er lange avonden genoten van een lekkere bbq met vrienden en familie.
Als de bladeren vallen en de dagen weer korter en kouder worden, dan zoek ik de gezelligheid binnen op bij mijn kacheltje. Met de kaarsen aan en de stralingswarmte van de kachel is het heerlijk binnen.

De keuken is klein maar ik heb meer ruimte nooit gemist. Met een kelder en inbouwkast binnen handbereik heb je genoeg ruimte voor je spulletjes. Om lekker te koken heb je geen enorme keuken nodig.

De buurt is prettig en rustig. We overlopen elkaar niet, maar ik weet dat ze er zijn en me helpen als dat nodig is. Mensen letten hier op en zorgen voor elkaar. Een fijn en veilig gevoel.

De buurt is ruim en met veel groen. Je wandelt de straat uit, zo naar de IJssel en de haven. Een heerlijke plek om op een mooie dag te kijken naar de bootjes die voorbij varen.

Ik heb me hier vanaf dag één thuis gevoeld en hier met heel veel plezier gewoond.

Nu wacht voor mij een volgend station. Zoals veel dingen onvoorspelbaar zijn in het leven, kwam ik de liefde van mijn leven tegen in Den Haag. Met pijn in mijn hart verkoop ik daarom mijn huis, op weg naar mijn nieuwe toekomst.

Misschien ligt de jouwe wel hier aan de Greenterweg 20.

Als je een strak en gladgestreken huis wilt hebben, dan kun je beter op zoek gaan naar een nieuwbouwwoning. Maar als je een huis zoekt met de sfeer van een binnenstadwoning, maar met veel ruimte en gratis parkeren voor de deur, dan zou ik zeker even komen kijken. Dat kost tenslotte niks. Je bent van harte welkom!

image

http://www.funda.nl/koop/kampen/huis-49775117-greenterweg-20/

2 gedachten over “Te Koop: Nieuwe toekomst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s